Verpleging

 

Bij De Vrolijke Zuster Thuiszorg begrijpen we dat uw gezondheid de hoogste prioriteit heeft, vooral na een ziekenhuisopname, bij een acute of chronische ziekte, of als gevolg van een handicap. Daarom hebben we een gespecialiseerd team van gediplomeerde verzorgenden en (BIG geregistreerde) verpleegkundigen die zorg aan huis bieden van de hoogste kwaliteit.

Onze bekwame professionals zijn er om te zorgen voor uw welzijn, met diensten zoals;

  • wondverzorging
  • het uitzetten of toedienen van medicijnen
  • het aanleggen van een infuus
  • thuisbeademing. 


Uw gezondheid wordt nauwlettend gevolgd, en we bieden ook waardevol advies over hoe u het beste kunt omgaan met uw ziekte en de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Ons doel is om u de mogelijkheid te bieden zo lang mogelijk thuis te blijven of te herstellen in uw eigen vertrouwde omgeving. We begrijpen hoe belangrijk het is om omringd te zijn door comfort en vertrouwdheid tijdens uw herstel- of zorgproces.

Bij De Vrolijke Zuster Thuiszorg kunt u altijd rekenen op professionele zorg en gekwalificeerde verpleegkundigen en verzorgenden die uw gezondheid en welzijn als hun hoogste prioriteit beschouwen. 

We zijn er om u te ondersteunen, te verzorgen en te begeleiden op uw pad naar herstel en welzijn. U hoeft niet alleen door deze uitdagingen heen te gaan. Met De Vrolijke Zuster Thuiszorg bent u in goede handen.