Wij zijn altijd opzoek naar Verzorgende IG en Verpleegkundige niveau 4 om ons team te versterken.

 

Kun je zelfstandig werken, in het bezit van een diploma en rijbewijs en ben je flexibel dan zijn wij op zoek naar jou.

 

 

Stuur je CV voorzien van een korte motivatie en wij nemen binnen 24u contact met je op. 

Voor onze thuiszorg zijn wij ook op zoek naar ZZP’ers.  Ben jij een thuiszorgmedewerker niveau 3 t/m 5, schrijf je dan meteen in.
 
FUNCTIEOMSCHRIJVING
De komende maanden hebben wij veel thuiszorgroutes beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn.  Het betreffen routes waarin we zowel helpende, verzorgende als verpleegkundigen kunnen inzetten.
 
Afhankelijk van het niveau waarop je werkt doe je ADL handelingen, deel je medicatie uit en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Daarnaast heb je een signaleringsfunctie en hou je indien nodig contact met familie of andere zorgverleners.
Het betreft werk voor verschillende periodes, als ZZP-er geef je je eigen beschikbaarheid op.  Je wordt ingeroosterd op basis van de beschikbare diensten. Voor het werk dien je in het bezit te zijn van eigen vervoer.

 


FUNCTIE-EISEN

Je staat ingeschreven als ZZP-er bij de KvK en je hebt een KIWA registratie.

Je bent in het bezit van een MBO diploma verzorgende 3IG of verpleegkundige niveau 4 of 5. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in de thuiszorg zodat je direct zelfstandig aan de slag kan. Voorts kan je een VOG overleggen en zijn vanaf niveau 3 de verpleegtechnische handelingen bijgeschoold. 

 

Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn en stemt daar de ondersteuning op af. Je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk en  werkt hard. Je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel klanten als collega’s. Je werkt probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.

 

Schrijf je in bij ons via de link, of neem contact op met Maya Toelsie 0650505858 of mail je cv naar [email protected]

 

Op naar een mooie samenwerking! 
Tot snel!